DolleDiva

Een Culinaire Beleving in Amersfoort

In het hart van Amersfoort is een nieuw restaurant opgedoken dat de culinaire scene van de stad verrijkt: DolleDiva. Gelegen aan een van de leuke horeca pleintjes die de stad Amersfoort rijk is, straalt dit restaurant een unieke en levendige sfeer uit die gasten betovert zodra ze binnenstappen. Met zijn moderne en stijlvolle inrichting, gecombineerd met een vleugje speelsheid, is DolleDiva een plek waar gasten zich meteen thuis voelen.

Wij zijn er daarom trots op je te mogen verwelkomen in Dolle Diva, een plek waar je met aanschouwing alle kunstwerken aan wanden, vloer maar vooral het plafond behangen met talloze antieke en moderne kroonluchters bewonderingsvol kan aanschouwen.

Het mooie Amersfoort heeft een rijke historie welke al stamt uit het jaar 1028.

Het oude, fraaie stadshart gelegen binnen de stadsmuren met gebouwen als de befaamde Koppelpoort en de vijftiende-eeuwse Onze Lieve Vrouwetoren, St. Joriskerk zijn toonaangevende nostalgische gebouwen. Amersfoort vol met gezellige winkeltjes, pleintjes en terrasjes welke glans geven aan deze mooie stad.

Dolle Diva is een high-end modern restaurant; het is een culinaire beleving van begin tot eind welke hoog bij ons in het vaandel staat. Het menu is lekker uitdagend en samengesteld door onze getalenteerde chefs die bekend staan om hun passie voor gastronomie en innovatieve creaties. Ze laten zich inspireren door zowel lokale tradities als internationale street-food smaken, wat resulteert in gerechten die een lust voor het oog zijn en de smaakpapillen prikkelen. De bijpassende drankjes of cocktails maken de avond compleet.

Het menu bij DolleDiva is divers en verrassend. Van verfijnde voorgerechten die kunstwerken op zich zijn, tot smaakvolle hoofdgerechten die de zintuigen doen ontwaken, elk gerecht is met liefde en aandacht bereid. De chefs werken nauw samen met lokale producenten om de hoogste kwaliteit ingrediënten te gebruiken, waardoor ze de verse smaken van het seizoen kunnen omarmen en duurzaamheid kunnen bevorderen.

Wat DolleDiva echt bijzonder maakt, is echter niet alleen het eten. Het restaurant biedt ook een unieke en levendige atmosfeer. De ruimte is zorgvuldig ontworpen met kunst schilderijen en voorwerpen. Opvallende elementen zoals de lichtgevende marmeren bar en levendige kleuren zoals de levensgrote muurschildering die ontworpen is door wereld kampioenen ‘Studio Giftig’ die dit met een gevoel van energie en enthousiasme gecreëerd hebben voor ons.

Het team van DolleDiva besteedt veel aandacht aan uw gastvrijheid en service, waardoor elke gast een onvergetelijke ervaring heeft. De bediening is vriendelijk, attent en goed geïnformeerd, waardoor gasten zich welkom en verzorgd voelen gedurende de hele avond. Of het nu gaat om een romantisch diner voor twee, een gezellig samenzijn met vrienden. DolleDiva biedt een geschikte ambiance voor elke gelegenheid.

Bovendien organiseert DolleDiva regelmatig speciale evenementen en thema-avonden, waardoor gasten telkens weer iets nieuws kunnen ervaren. Denk aan wijn- en spijsproeverijen, chef’s table-evenementen en seizoensgebonden feesten. Deze evenementen voegen een extra dimensie toe aan de DolleDiva-ervaring en zorgen voor een bruisende en dynamische atmosfeer.

Kom en stap binnen bij Dolle Diva. Laat je verbazen en verwonderen, ervaar een andere wereld vol inspiratie en beleving. Weg uit de drukte en genieten, waarbij ons team voor je klaar staat.

× Neem contact op!