Gezelschappen

Op zoek zijn naar een onvergetelijke horeca ervaring, voor jou en jouw gezelschap? Vanaf groepen van 8 personen hebben wij aangepaste arrangementen.

Van je verjaardagsfeest tot bedrijfsuitje, een vrijgezellen party tot babyshower. Een familie uitje of met vrienden op stap? We will take care of you!

Onze ruime en levendige eetbar biedt de perfecte setting voor groepen van verschillende grote. Van intieme bijeenkomsten tot grotere partijen! Bij ons in heel veel mogelijk en denken we graag met je mee.

 

Een Dolle beleving

Dolle Diva heeft een levendige en energieke sfeer. Een adembenemend interieur, sprankelende cocktails en persoonlijke service creëren een dolle ambiance voor jouw groep.

Groepsmenu’s (lunch & diner)

Bij Dolle Diva bieden we speciale lunch en diner groepsmenu’s vanaf 8 personen. Onze getalenteerde chef-koks bereiden met zorg en aandacht een verscheidenheid aan gerechten die een lust voor het oog en de smaakpapillen zullen zijn. Vraag ons ook naar de mogelijke drankarrangementen.

Geniet van heerlijke hapjes en genoeg drinken op de tafel. Er zal voor elk wat wils zijn. Wij hebben veel vegetarische opties en denken graag met je mee bij overige dieetwensen.

Groepsreservering

Om een groepsreservering te maken, kun je het beste een mail sturen naar: reserverenamersfoort@dollediva.nl

Noteer hierin:

  • Jouw wensen
  • Aantal personen
  • Datum
  • Telefoonnummer

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wij kijken ernaar uit om jouw groep te mogen ontvangen om een echte herinnering te maken.

Let us treat you the diva way!

× Neem contact op!